Език: Bulgarian Change language to English Change language to Greek Fakturite.com v2.0
ERP16 - Уеб-базирана система за управление на бизнеса Fakturite.com е внедрен в ERP16.com.

повече информация 

Условия за ползване


 

Този сайт, както и свързаната към него онлайн система, може да се ползва от физически и юридически лица, които са се регистрирали за предоставяне на съответната услуга. За да получите достъп до системата за онлайн фактури, можете да се регистрирате онлайн тук или на място в нашия офис.

Услугите в този уеб сайт се предоставят за ползване срещу платен абонамент, важащ за определен период от време. Таксата за използването на пълните възможности на интернет базираната система за онлайн фактуриране и издаване на документи зависи от договорените условия между Декаекси EООД и нашите бизнес партньори и представители. За повече информация относно услугата и абонаментните планове, можете да се свържете с нас онлайн или с някой от нашите бизнес партньори. Потребителят е съгласен да получава новини и промоционални оферти от Декаекси EООД.

Съдържанието и функционалността на този сайт /включително текстове, графики, икони, изображения, както и тяхната подредба/, както и прилежащата му онлайн система са собственост на Декаекси EООД. Всички права са запазени, като всяка злоупотреба и неоторизирано използване на информацията, публикувана на сайта, както и копирането, преотстъпването и разпространението на сорс кода и системата без изричното съгласие на Декаекси EООД са забранени, а нарушителите ще бъдат подведени под отговорност, съобразно Закона за Авторското Право и неговите производни.

 

 
 

 
 
www.fakturite.com - Декаекси EООД © 2023 · Всички права запазени · Конфиденциалност · Условия за ползване